در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
.سلام . پیمانکا ما میگوید برای افزایش حقوق امسالتان ابتدا پایه سنواتی سال قبل را که به شما داده ام را از حقوق روزانه کم میکنم سپس از فرمول

اخرین مزد روزانه سال 96*10/4+2820 استفاده میکنم

سپس 1700 تومان را به حقوق شما اضافه میکنم و این کار را کرده است و قانع نمیشود . ایا اینکار درست است الان هفده سال میباشد که در این کارگاه مشغول به کار میباشم .
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
ضریب افزایش دستمزد سالیانه باید روی دستمزد سال گذشته اعمال شود و روش محاسبه کارفرما اشتباه است.