در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام فراوان خدمت بیدبرگ و همراهان

شرکت ما حقوق پایه پرداخت میکنیم . تا پارسال پایه سنوات مصوب سال را در انتهای سال پرداخت میکردیم .
از امسال تصمیم گرفتیم پایه سنوات را بر روی دستمزد مبنای روزانه اعمال کنیم . متاسفانه هنوز راه درست را پیدا نکردیم . قانون پایه سنوات روشن نیست .

آیا مجموع پایه سنوات های مصوب سالیانه را به حقوق مبنا باید اضافه کنیم و یا فقط پایه سنوات مصوب امسال را ؟
در سال 97 کارگری با ده سال سابقه، روزانه کدام دستمزد را دریافت میکند ؟

1700+370423
و یا
370423+مجموع پایه سنوات مصوب 10 سال
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،افزایش پایه سنوات مستلزم یک سری اطلاعات قبلی پرسنل ازجمله شامل :اینکه ایا کارگاه طرح طبقه بندی مشاغل دارد یا خیر ،درصورت مثبت بودن گروه هر نفر باید مشخص شود ،سابقه کار افراد با ید مشخص شود ،مشخص شود ایا با کارگران در پایان هر سال تسویه حساب سنواتی انجام شده یا خیر ،مشخص شود تا چه سالی پایه سنوات محاسبه شده است و...دیگر ونیز مشاهده احکام قبلی کارگاه می باشد