در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
آیا کارگر با 17 سال سابقه بیمه باید (17*17000 ریال) معادل 28900 تومان به عنوان پایه سنوات به دستمزد روزانه اش در سال 97 اضافه شود یعنی دستمزد روزانه حدود 66000 تومان میشود؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

نظر به اینکه مبالغ مربوط به پایه های سنواتی سال های گذشته کارگران حسب مورد جزء مزد ثابت یا مزد مبنای آنان محسوب می شود و با عنایت به اینکه به موجب بند یک بخشنامه شماره ۲۵۳۹۹۴ مورخ ۹۵/۱۲/۲۸ ,درصد و نحوه افزایش مصوب شورایعالی کار در خصوص سایر سطوح مزدی ,حسب مورد باید بر روی مزد ثابت یا مزد مبنای کارگران اعمال شود؛

بنا بر این پایه های سنواتی سال های قبل نیز مشمول این افزایشات قرار می گیرد و نتیجه حاصل باید با پایه سنوات سال جاری جمع گردد هر چند تا پایان سال ۹۱ در مورد آن دسته از کارگران قرارداد موقت که به هنگام اتمام قرارداد کار مفاصا حساب کامل صورت گرفته ,کارفرما الزامی به برقراری پایه سنواتی نداشته است.