در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (310 امتیاز)
دو کارمند در سال 96 در يک ماه استخدام شده اند که يکي با حداقل حقوق(9299310 ريال) و ديگري با ساير سطوح دستمزدي(12000000 ريال) ايا براي سال 97 که پايه سنوات به هردو تعلق مي گيرد سنوات انها براي هرکدام بايد روزانه 17000 ريال محاسبه گردد يا نسبت به مبلغ مزد ثابتشان که متفاوت مي باشد مبلغ پايه سنواتشان هم متفاوت است؟لطفا اگر متفاوت هست مبلغ دقيقش براي هر کدام چه مقدار مي باشد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، اگر فاقد طرح طبقه بندی مشاغل می باشد پایه سنوات یکسان است وروزانه باید ۱۷۰۰۰ریال به حقوق ثابت اضافه شود .