در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده پس از اخراج بدون دلیل و حکم اداره کار مبنی بر برگشت به کار (که کارفرما انجام نداده) کارفرما محکوم به پرداخت حق السعی و بیمه ماههای بلاتکلیفی تا پایان قرارداد شده،،،، اما بیمه بنده رو پرداخت نکرده ،حالا بنده میخام بیمه بیکاری بگیرم  پایان قرارداد پنج شنبه ۲۰/۱۰/۹۷ بود اول باید درخواست بدم اداره کار بعد نامه اداره کار رو ببرم تامین اجتماعی،

حالا اگر بیمه بگه چون کارفرما بیمه رو پرداخت نمیکنه ما بیمه بیکاری نمیدیم،، چکار باید بکنم با توجه به رای قطعی اداره کار مبنی بر پرداخت بیمه تمام ماهای قرارداد توسط کار فرما، ۲/ و ایا بنده با توجه به دریافت ایام بلاتکلیفی مشغول به کار حساب میشم یا چون اخراج بدون دلیل بدون میل شخصی شدم اما حکم ایام بلاتکلیفی رو دارم و میگیرم اخراج بدون میل حساب میشم

اگر میشه بخش اول سوال رو مراحل اعتراض یا شکایت از بیمه رو بگید تا انجام بدم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، اگر توسط مراجع حل اختلاف حکم برای شما صادره شده است وکارفرما باستناد ماده ۱۴۸ قانون کار مکلف گردیده است حق بیمه شما را به تامین اجتماعی واریز کند شما باید از طریق اجراییات دادگستری تامین اجتماعی را مکلف نماید که نسبت به دریافت حق بیمه ایام بلاتکلیفی شما اقدام ومتعاقب ان نسبت به پرداخت بیمه بیکاری شما اقدام نمایند .