در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارفرما طبق ماده ۱۴۸محکوم به پرداخت حق بیمه شده ،برای بیمه بیکاری به تامین اجتماعی مراجعه کردم  و میگن اول باید کارفرما پرداخت کنه بعد ما بیمه بیکاری میدیم،، سوال ،اگر کارفرما  پرداخت نکنه یا دیر پرداخت کنه یا نداشته باشه تامین اجتماعی نباید اول بیمه بیکاری من رو درست کنه بعد مطالبه کنه از کارفرما،

دقیقا حرف تامین اجتماعی این بود چون بازرس ما نرفته و حکم ۱۴۸ هست  تا پرداخت نکنه ما بیمه بیکاری نمیدیم
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

تا سابقه کار و پرداخت حق بیمه ایجاد نشود، سیستم اجازه صدور حکم مقرری بیمه بیکاری را نمی دهد. گر چه با محکومیت کارفرما بایستی سابقه مورد نظر بایستی ایجاد گردد و البته توجه به شق دوم ماده 36 قانون تامین اجتماعی خالی از فایده نخواهد بود:

در صورتی‌ که‌ کارفرما از کسرحق‌ بیمه‌ سهم‌ بیمه‌ شده‌ خودداری‌ کند شخصاً مسئول‌ پرداخت‌ آن‌ خواهد بود تأخیر کارفرما در پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ یا عدم‌ پرداخت‌ آن‌ رافع‌ مسئولیت‌ و تعهدات‌ سازمان‌ در مقابل‌ بیمه‌ شده‌ نخواهد بود.