در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیر

اینجانب در شرکتی از تاریخ ۹۵/۳/۱مشغول به کار شدم و در تاریخ ۹۵/۷/۱۹ به علت حادثه ای در آن محل تا تاریخ ۹۶/۵/۳۱ از سوی سازمان تامین اجتماعی مرخصی استعلاجی به من تعلق گرفت و سه روز بعد از ان با نامه بازگشت به کار به کارخانه رفتم ولی کارفرما گفت از اول برج ۶ مشغول شوم و بیمه رد نکرد بعد از تاریخ ۹۶/۷/۱من مشغول کار بودم تا پایان سال .درسال ۹۷ بعد از تعطیلات نوروز ،روز ۱۵ کار کردم که در پابان روز کارفرما به دلیل بحث و مجادله من بابت حقوق عیدی پاداش سنوات مرخصی استحقاقی ایام مرخصی استعلاجی بدون هماهنگی قبلی و اعلام کتبی و شفاهی من را اخراج و بلا تکلیف کرد و از پرداخت مزد و رد کردن بیمهتا تاریخ ۹۷/۲/۱خود داری کرد که مجدد دعوت به کار شدم ۲ ماه آخر کار هم من را جای نفری که ترک کار کرده بود گزاشتند اوپراتور دستگاه پالش سنگ و حقوق ان فرد ۱۷۰۰۰۰۰هزارتومان درماه بود و با توجه به حقوق ۱۴۰۰۰۰۰هزارتومان من تفاوتش را با کارفرما به صورت شفاهی توافق کردیم که در آخر قبول نکرد و مبلغ۱۰۰هزارتومان به عنوان پاداش داد و تا تاریخ ۹۷/۹/۳۰مشغول بودم که کارخانه تعطیل شد و به تمام پرسنل نامه عدم نیاز دادن .

حال حق و حقوق اینجانب از نظر قانونی چیست و نسبت به چه چیز های میتوانم ادعا داشته باشم.

 ضمنا کارفرما میگوید به دلیل اینکه از تامین اجتماعی غرامت درمان میگرفتی نسبت به ایام بیماری حقی نداری و از دادن قرارداد ۹۷ خودداری میکند ومیگوید از ماه ۲ برایت تاریخ میزنم.

ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

ایا برای وقفه های بیمه میتوانم اقدام کنم؟
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، با توجه فواصل خدمتی اگر شغلی ندارید وبیکارید باید تقاضای خود را به واحد بیمه بیکاری اداره کار بدهید تا در کمیته بیمه بیکاری بررسی کنند چون اغلب کمیته های بیمه بیکاری اگر فاصله خدمتی بیش از یکماه در سال  داشته باشید با بیمه بیکاری شما مخالفت می کنند .