در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام
من در شهر خودمان با شرکتی که در آن مشغول به کار بودم قرارداد امضا کردم
کارفرمای من شرکتشان در شهر تهران است
برای بررسی و دریافت بیمه بیکاری و کارهای اداری بایستی به شهر تهران مراجعه کنم یا در شهر خود بنده   بایستی کارها انجام شود
دوما مبلغ و هزینه ای بایستی انجام گیرد در طرح دعوی و درخواست بیمه بیکاری یا خیر
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام

شما در شهر محل کار خود اقدام به درخواست بیمه بیکاری نمایید،اما پرونده شما جهت بررسی در کمیته دو نفره به اداره کار محلی که بیمه براتون رد شده ارسال میشه،ضمنا درخواست بیمه بیکاری برای شما هزینه ای ندارد.