در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
در شرکتی کار میکردم که اثنای قرارداد حکم اخراجم را به دستم دادند.
برای بیمه بیکاری نزد اداره کار محل تشکیل پرونده دادم ولی شرکت جواب نامه اداره کار و همچنین جواب نامه سازمان تامین اجتماعی را نمی دهد .و اداره کار میگوید تا جواب نامه ها داده نشود هیچ اقدامی روی شکایت انجام نمیگیرد.آیا میشود که با انکار کارفرما جریان شکایت بیمه بیکاری متوقف شود.سابقه بیمه و نامه اخراج موجود است اما اداره کار محل میگوید کافی نیست. خواهشمندم راهنمایی کنید چکار کنم تا به نتیجه برسم.

مشکل اینجاست که باوجود اینکه کارفرما نامه اخراج را داده ولی در روند شکایت برای پرداخت بیمه بیکاری همکاری نمیکند. زیرا جواب دو نامه اداره کار و تامین اجتماعی را مبنی بر گواهی سابقه کار و علت اخراج را نمیدهد و روند  پرونده متوقف شده است.

چکار باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، اگر کارفرما مطالبات پایان کار شامل حق سنوات ،عیدی وپاداش سالجاری و...‌پرداخت نمی کند بهتر است شکایت نماید که هم به حق وحقوق تان برسید وهم با رای برای بیمه بیکاری مراجعه نماید دیگر نیاز به نامه از کارفرما ندارید .