در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

مدارک و شرایط مورد نیاز برای دریافت مقرری بیمه بیکاری چیست ؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

مدارک مورد نیاز مقرری بیمه بیکاری برای تامین اجتماعی

  • دفترچه بیمه
  • اصل شناسنامه کلیه افراد خانواده
  • تصویر صفحه 1 و 2 متقاضی و همسر و تصویر صفحه 1  افراد تحت تکفل
  • معرفی نامه اداره کار و فرم اظهار نظرهیات بررسی کنندگان بیمه بیکاری موضوع بند 2 تفاهم نامه مورخ 1384/12/1 و در صورت لزوم آرا هیات تشخیص و حل اختلاف - آرا سازش اداره کار

شرایط مورد نیاز دریافت مقرری بیمه بیکاری از تامین اجتماعی

  • بیمه شده بدون میلب و اراده بیکار شده باشد
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل 6 ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد .
  • در صورتی که تاریخ بیکاری بیمه شده پس از پایان قرارداد بوده باشد، دارا بودن حداقل یک سالسابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه الزامی است .

مدارک بیمه بیکاری