در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرایط لازم برا گرفتن بیمه بیکاری را میخواستم بدونم...

من یکسال تو یه شرکت دارم کار میکنم از 96/03/20 تا به الان و بیمه من از برج 7 96 رد شده تا به الان میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام ،وقت بخیر .شرایط دریافت بیمه بیکاری:

حتما به صورت غیر ارادی بیکار شده باشد.

بازنشسته یا مستمری بگیر نباشد.

بیمه شده حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد قبل از بیکار شدن.

بیمه شدگانی که به دلیل حوادثی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی بیکار شدند نیاز به داشتن حداقل سابقه بیمه ندارند و بیمه بیکاری را دریافت خواهند کرد.