در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشین من حدود ۱۲ سال و سه ماه سابقه دارم که تو این ۱۲ سال حدود ۱۸ ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم و بعد از اون حدود ۳ سالو خورده ایی هست که سرکارم خاستم بدونم دوباره کی میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم و مدتش چقدره ؟ ممنونم خسته نباشین
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

در صورتی که متاهل باشید و سابقه کارگری شما بالای 121 ماه شود مشمول 8 ماه دیگر بیمه بیکاری خواهید شد،در صورت داشتن یکسال سابقه در اخرین کارگاه و عدم نیاز کارفرما به شما میتوانید مجددا ظرف 30 روز از تاریخ وقوع بیکاری اقدام نمایید.