در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
درود وقت بخیر

من حدود ۹ سال از یک محل بیمه برام رد شده بیمه مشاغل سخت و زیان آور و با استعفای خودم به شغل دیگه ای مشغول شدم و حدود ۷ ماه هم بیمه از محل جدید برام رد شده . اما در  محل کار جدید به مشکل بر خوردم و میخوان نامه عدم نیاز بنده رو بزنن.

در قوانین بیمه درج شده که حداقل ۶ ماه باید بیمه رد شده باشه تا بتونیم بیمه بیکاری بگیریم اما در چند جای دیگه در سایتتون درج شده که ۱ سال  باید از آخرین محلی که کار کردیم بیمه رد شده باشه

این دو جمله همخونی نداره - حداقل ۶ ماه درست است یا ۱ سال؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ،با ستناد ماده ۶ قانون بیمه بیکاری یکی از شرایط دارا بودن ۶ ماه سابقه بیمه وبیکاری غیر ارادی می باشدکه به دلیل اینکه شما احتمالا در اخرین کارگاه دارا قرارداد کار مدت موقت هستید بهتر است یکسال سابقه بیمه در اخرین کارگاه داشته باشید ولی اگر کارگر دایمی هستید وبدون دلیل وعلی رعم میل شما اخراج می شود می بایست به اداره کار شکایت نماید ان وقت با سابقه کمتر از یکسال می توانید در داشتن سایر شرایط از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید با تشکر