در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بنده هفت سال پیش با 32 ماه سابقه ی بیمه بیکار شدم ولی برای بیمه بیکاری اقدامی نکردم . الان در شرکتی استخدام شدم و قرارداد شش ماهه برای کار دائم امضا نموده ام . اگر از این شرکت جدید اخراج شوم حداقل چقدر باید در این شرکت بیمه داشته باشم تا از بیمه بیکاری استفاده کنم؟؟
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام
با تجه به اینکه شغل شما دائمی می باشد و قرارداد شما 6 ماهه بسته شده است ، در صورتی که در  پایان مدت قرارداد ( 6 ماه ) قرارداد شما از سوی کارفرما تمدید نگردد و برای کارشناسان اداره کار غیر ارادی بودن بیکاری شما محرز گردد ، شما می توانید تا 12 ماه در صورت تجرد و تا 18 ماه در صورت تاهل از بیمه بیکاری استفاده نمائید.
سربلند باشید