در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام
با توجه به شرایط تعلق بیمه بیکاری در این بند “دارای حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه باشند.” ذکر نشده که این ۶ ماه فقط از یک کارفرما باشد اما از تجربیات دیگران که همین جا هم سوال پرسیدن گویا باید از یک کارفرما باشد البته تاریخ سوالات قدیمی بودن خواستم بدونم آیا همچنان این تناقض وجود داره؟
من ۵ سال در یک شرکت کار میکردم حالا بعد از ۲ ماه کار در شرکتی جدید به خاطر تعدیل نیرو اخراج شدم.
ممنون میشم راهنماییم کنین
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

طبق قانون شما باید حداقل 6 ماه سابقه بیمه داشته باشید ولی اگر محل کاری که در آن بیکار شدید نوع کارش دائمی باشد باید حداقل یکسال مستمر در اونجا سابقه بیمه داشته باشید.