در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام. 24ماه است در شرکتی کار میکنم کارفرماه تصمیم به اخراج من و همکارانم را کرده در ضمن 4 ماه هم بیمه ما را رد نکرده.من میتوانم به اداره کار شکایت کنم مبنی بر اینکه 4ماه بیمه رد نکرده؟اگه میشود چند ماه بیمه بیکاری بهم تعلق میگیرد و چه مبلغی؟ در ضمن من یک فرزند نیز دارم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
مرجع رسیدگی به شکایت شما اداره کار محل می باشد درصورت احراز سابقه مرجع رسیدگی کننده اقدام به صدور رای مبنی بر پرداخت حق بیمه معوقه باستناد ماده 148 قانون کار می کند . در صورت دارا بودن 24 ماه سابقه 12 ماه به شما بیمه بیکاری تعلق می گیرد . مبلغ مستمری براساس  میانگین پرداختی 90 روز آخر است که 60% آن بشما پداخت میشود .

موفق باشید