در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من پنج سال سابقه بیمه دارم. شش ماه پیش شرکت تعدیل نیرو کرد و من بیکار شدم اما چون کمتر از یک ماه کار جدید پیدا کردم شکایتی نکردم. الان دوربتره دو هفته است که بیکار شدم و متوجه شدم که کارفرما سه ماه اخیر یبمه منو رد کرده یعنی سه ماه بیمه در کار اخرم دارم. حالا میتونم بیمه بیکاری بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (2,300 امتیاز)

شرایط دریافت بیمه بیکاری

با توجه به آنچه گفته شد بیمه شدگان بیکار، در صورت احراز شرایط زیر استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند:

  • مشمول قانون کار و قانون تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
  • بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.
  • بیمه شدگان باید در دوره های کارآموزی و سوادآموزی که از سوی ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نهضت سوادآموزی برگزار می شود، شرکت کنند و هر دوماه یک بار، گواهی لازم در این زمینه را به شعب تامین اجتماعی ارائه کنند.