در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام من هفت ماه سابقه بیمه دارم ولی این هفت ماه توسط سه تا شرکت متفاوت پرداخت شده و توی اخرین شرکتی که کار میکردم جزو تعدیل نیرو قرار گرفتم در ضمن قراردادم بااخرین شرکتی که بسته بودم یک ماهه بود وبا اتمام قرارداد کارفرما از تمدید ان خوداری کرد وچهار ماه اونجا کار کردم که یک ماه برام بیمه رد کرده ایا بیمه بیکاری شاملم میشه؟ممنوم میشم اگه راهنمای کنید.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

با توجه به اخرین کارگاه و بیمه ای که منظور گردیده امکان برقراری بیمه بیکاری نمیباشد .و در خصوص اینکه مدت چهار ماه شاغل بوداید ولی یک ماه بیمه برای شما ارسال شده لذا میتوانید با شکایت از کارفرما در اداره کار نسبت به احیا مدت سوابق بیمه نشده اقدام نمایید