در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام  من یه خانم متاهلم میخاستم بدونم اگه اخراج شده باشم وبخام بیمه بیکاری بگیرم ودیگر قصدی برای ادامه کار نداشتم وباتوجه به این که شوهرم اجازه کار نمیدهد ایا این دلیل قانع کننده ای برای شعبه هست که در کلاسها شرکت نکنم وبه جایی برا کار معرفی نشم یانه لطفا بگید چکار کنم که تا پایان بیمه بیکاریم استفاده کنم وجائی برا کار نفرستنم.با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

همراه گرامی بیدبرگ متاسفانه مطلبی که بیان فرمودید راهکار قانونی ندارد و این موضوع بخشی از آئین نامه مربوط به بیمه بیکاری می باشد. علت برگزاری کلاس ها هم افزایش مهارت شماست.