در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده یک درصد از سهام شرکتی رو دارم و ماهیانه سه درصد بیمه بیکاری هم پرداخت میکنم .

آیا میزان پایین سهامدار بودنم باعث میشود که بیمه بیکاری دریافت کنم؟ در ضمن درصورتیکه به سهامداران تعلق نمیگیرد، اگر سهام را واگذار کنم میتوانم بیمه بیکاری دریافت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در صورتی که کارگر شرکت میباشید و حق بیمه شما کامل توسط کارفرما پرداخت میشود با احراز یکسال سابقه در اخرین کارگاه و عدم نیاز کارفرما مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهید شد.