در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

من4سال سابقه دارم الان به مدت یک سال است که بیمه استعلاجی میگیرم مراجعه کردم شرکت ...شرکت در حال تعدیل نیرو دیگه نیازی به من ندارم..

.حالا میخواستم ببینم برای بیکاری چه مدارکی بایدببرم؟...چون من قرداد ندارم آیا چیز دیگه ای باید از شرکت  بگیرم؟
2 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
در صورت داشتن نامه اخراج وبا تعدیل نیرو از کارفرما قابل پیگیری است ودرصورت عدم همکاری کارفرما از این موضوع نیاز به شکایت ازکارفرما در جلسات هیات تشخیص اداره میباشد.