در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام وخسته نباشی

وظیفه کمیسیون تامین اجتماعی بعد تشکیل پرونده بیمه بیکاری توسط اداره کار چیست؟
2 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

پس از ثبت درخواست بیمه بیکاری در ادارات کار پرونده شما جهت بررسی در کمیته دو نفره که نماینده اداره کار و نماینده سازمان تامین اجتماعی حضور دارد قرار میگیرد و در صورت موافقت، اداره کار شما را به سازمان تامین اجتماعی معرفی مینماید.