در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ُسلام. در سایت https://prkar.mcls.gov.ir/ برای بیمه بیکاری من اعلام موافقت کردند و پیامک زیر هم ارسال شده:
"سازمان تامین اجتماعی

 .................. متقاضی محترم بیمه بیکاری، حکم مقرری بیکاری شما با مبلغ ماهانه ........................ ریال صادر و از پانزدهم ماه آتی به حساب اعلام شده واریز می شود. ضمنا خواهشمند است به محض اشتغال مجدد مراتب را به شعبه تامین اجتماعی مربوطه اعلام نمایید"
تا به حال هم هیچ واریزی نداشتم و طبق این پیامک باید تا 15شهریور پرداخت بشه. اما تو سایت مرحله ی درخواست زده "قطع مقرری" و وضعیت پرداخت رو هم زده "تایید نشده".

میخواستم بدونم این یعنی چی؟ من کار دیگه ای باید بکنم؟؟؟ اصلا پرداخت میشه بهم یا نه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
باسلام مراجعه کنید به اداره کار یا تامین اجتماعی و علت درج قطع مقرری در مرحله پرونده را جویا شوید