در بیمه بیکاری توسط (18,390 امتیاز)
بعد از پیغام موافقت با دریافت مقرری بیمه بیکاری آیا لازمه حضوری به بیمه مراجعه کنم یا کاری انجام بدم ؟

 و اینکه چه مدت طول میکشه تا حقوق واریز کنن

ولی توی سایت تامین اجتماعی میرم زده

مرحله درخواست: ثبت مشخصات برقراری

وضعیت پرداخت: تایید نشده
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام پس از موافقت اداره کار و تامین اجتماعی طبق آئین نامه مربوطه حدودا تا ده روز آینده از سوی تامین اجتماعی با شما تماس میگیرند تا برای ادامه روند  رسیدگی با مدارک بارگذاری شده بعلاوه ۱ قطعه عکس جدید مراجعه کنید اگر تا ده روز تماس نگرفتن شخصا به شعبه مربوطه مراجعه کنید

اسناد برقراری مقرری بیمه بیکاری صادر در ماه جاری تا ۱۵ ماه بعد قابل پرداخت