در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من کارگر چاپخانه هستم و قرارداد سه ماه دارم و وسط قرار داد بخاطر شرایط اقتصادی و نبود کار . اخراج شدم و شکایت کردم برای بازگشت بکار و پس از رای دادگاه اگر تمایلی برای بازگشت بکار نداشته باشم...ایا میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم...و ایا میتوانم حقوق خود را تا اخر قرار داد دریافت کنم در ضمن چاپخانه به من فشار میاره که قبل از دادگاه تصویه حساب کنم...

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام ، با توجه به حکم بازگشت به کار در صورت که برای ادامه کار اقدام نکنید بیکاری شما ارادی تلقی وبیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرید وتا پایان قرارداد هم نمی توانید حقوق ومزایای خود را بگیرید مگر کارفرما بدون الزام قانون پرداخت نماید ‌.