در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام،

حکم بنده امده هم 2700 حقوق بلاتکلیفی بریده هم پرداخت حق بیمه ماههای پرداخت نشده هم برگشت به کار , و رفتم دادگستری برای اجرا حکم و  یه نامه هم دادن برای  اداره بیمه ،بنده بابت قبول نکردن کارما برای برگشت به کار، برای پرداخت حقوق  و حق بیمه باقیمانده  قرارداد باید شکایت جدیدی بکنم یا دادگستری یا اداره بیمه خودشون اینکارا میکنن،ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

شما می بایست در صورت بازگشت بکار واجرای حکم وعدم تمکین کارفرما مجدد برعلیه کارفرما در مراجع حل اختلاف کار اقامه دعوی نماید