در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام ،

کارفرما حق داره .کارگر را بعد اخراج و درخواست برگشت به کار  شغل رو عوض کنه، و اینکه اگر مارفرما قبول نکنه که کارگر برگرده به کار تکلیف ما بقیه قرارداد چی میشه ایا حقوق کارگر  در ماه های باقیمانده رو باید بده ،

ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

درصورت فسخ یکجانبه قرارداد کار از ناحیه کارفرما بدون دلیل موجه کارگر باید بلافاصله با اداره کار شکایت ودرخواست بازگشت بکار تاوپایان قرارداد کار رانماید وحکم بازگشت بکار در شغل اولیه رااز مراجع حل اختلاف بگیرید ودر صورت استنکاف کارفرما از طریق واحد اجراییات دادگستری اقدام نماید