در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام

کارگری که غیرقانونی اخراج شده بوده و رای هیات حل اختلاف مبنی بر ابقا به کار است چه خسارتی از کارفرما بابت اخراجی اش میتواند از طریق اداره کار، درخواست نماید؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

لازم است بدانید در صورت صدور  رای بازگشت به کار برای کارگر موارد زیر می بایست در رای هیئت محترم لحاظ و محاسبه شود:

1- حق السعی ایام تعلیق یا بلاتکلیفی کارگر ( از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت روز جلسه هیات حل اختلاف)

2- حق بیمه ایام بلاتکلیفی (از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت روز جلسه هیات حل اختلاف)

3- همچنین عیدی و سنوات این ایام مانند ایام کارکرد به کارگر تعلق می گیرد که در صورت عدم پرداخت کارفرما در موعد فرا رسیده می توان برای آن دادخواست مجدد تنظیم کرد.

در صورت نیاز با پر کردن فرم مشاوره تلفنی می توانید از مشاوره تلفنی ما بهره مند شوید.