در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده در حادثه تصادف خودرو با جسم سخت به عنوان راننده مقصر حادثه شناخته شدم و یک ابلاغ با متن زیر برام آمده. حالا با این اوصاف دیه به بنده تعلق میگیره یا خیر؟

در خصوص شکایت حمزه مرادی علیه شرکت بیمه کوثر دائر بر مطالبه دیه صدمات بدنی وارد به وی در اثر بی احتیاطی در امر رانندگی خود شاکی نظر به اینکه بیمه مذکور در جریان تصادف مقصر حادثه نبوده و لزوم پرداخت دیه راننده مقصر به معنای ارتکاب جرمی از ناحیه شرکت بیمه نیست لذا قرارمنع تعقیب استنادا به ماده ۲۶۵ از قانون آیین دادرسی کیفری صادر و اعلام میگردد.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

ابتدا پاسخ موضوع مطرح شده در سوال رو تقدیم میکنم ؛

چون جرمی از جانب شرکت بیمه در حق شما واقع نشده است منع تعقیب صادر شده است، شما فقط مسیر احقاق حق را اشتباه انتخابکرده اید،

باتوجه به تصریح قانون گذار در ماده 3 قانون بیمه ثالث 95 بیمه گر به پرداخت معادل ریالی  دیه جراحات واردشده به مرد مسلمان در ماه غیر حرام به راننده مقصر  که توسط پزشکی قانونی تایید شده باشد موظف گردیده است  .

با ارائه مدارک

بیمه نامه

گواهینامه متناسب

گزارش حادثه از اورژانس و  نیروی انتظامی

کروکی صحنه حادثه

گواهی پزشکی قانونی

باستناد ایین نامه اجرایی ماده 3 ق ب ث 95 مصوب سال 96 به بیمه گر و گذشت مهلت 20 روزه شما میتوانید دیه جراحات خود را دریافت کنید،

جهت جلوگیری از اتلاف وقت و گرفتار شدن در پیچ و خمهای بیهوده اداری ، مطالبه حق خود را از طریق اظهار نامه یاد شده در ماده 156 ق آیین دادرسی مدنی به انضمام مدارک فوق الذکر به نشانی شرکت بیمه ارسال کنید ،

درصورت نیاز به  راهنمایی بیشتر در خدمت شما هستم