در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بنده تصادف کردم و به عنوان راننده مقصر حادثه شناخته شدم علت حادثه هم حواس پرتی راننده بوده ماشین از جاده منحرف شده و به جسم سخت برخورد کرده. از دادگاه نامه اومده که بیمه چون مقصر حادثه نیست درخواست رد پرداخت خسارت جانی به راننده رو کرده. میخواستم بدونم به من دیه تعلق میگیره یاخیر؟
آیا بیمه میتواند با استناد به ماده قانون خاصی از پرداخت خسارت سرباز بزند؟
هنوز حکم نهایی دادگاه صادر نشده و برای ۱۴ اسفند وقت دادگاه داده

خیلی ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... طبق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث در بیمه های ثالث اتومبیل پوشش بیمه حوادث راننده مسبب حادثه تا سقف دیه کامل در ماه عادی اجباری است و در صورتیکه راننده وسیله نقلیه مقصر حادثه باشد دیه ی فوت و یا دیه و ارش جراحات بدنی از محل این پوشش قابل جبران است.

احتمالاً منظور شما صدور قرار منع تعقیب است که این امر به علت وجود نداشتن مقصر دیگر نسبت به شما یک امر قانونی است.

ضمناً اگر فقط راننده مقصر مجروح شده است نیاز به شکایت نبوده و میتواند با ارائه بیمه نامه معتبر - گواهینامه ی متناسب - گزارش مقامات انتظامی و اورژانس و گواهی پزشکی قانونی نسبت به دریافت دیه از شرکت بیمه اقدام کند.