در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من در تاریخ ۹۷/۵/۱۱ با خودرو ام چپ کردم و فقط خودم داخل ماشین بودم و فقط شانه سمت چپم دچار ضرب دیدگی و جراحت شد آیا میتونم از بیمه شخص ثالث برای خودم استفاده کنم ؟ تاریخ شروع بیمه ی ماشینم از تاریخ ۹۷/۵/۳ است
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

در اجرای ماده 10 آیین نامه اجرایی ماده 3 قانون بیمه ثالث 95 با ارایه مدارک زیر به بیمه گر میتوانید دیه راننده مسبب حادثه را دریافت نمایید ماده ۱۰ – برای پرداخت خسارت بدنی ارایه اصل یا تصویر برابر با اصل مدارک زیر لازم است:

الف —بیمه نامه یا هرگونه مدرک دال بر دارا بودن پوشش بیمه موضوع این آیین نامه.

ب – گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی یا گزارش مقامات انتظامی یا نظریه کارشناس یا هیئت کارشناسی منتخب مراجع قضایی حسب مورد.

پ –گواهینامه رانندگی مسبب حادثه یا هرگونه مدرک دال بر داشتن گواهینامه رانندگی متناسب با وسیله نقلیه مربوط.

ت –مدرک شناسایی راننده مسبب حادثه .

ث –خلاصه پرونده بالینی راننده مسبب حادثه در صورتی که در مراکز درمانی بستری یا تحت معالحه قرار گرفته باشد.

ج –گواهی پزشکی قانونی درخصوص نوع و درصد صدمه بدنی واردشده به راننده مسبب حادثه.

چ –گواهی فوت یا جواز دفن صادره یا تأببد شده توسط پزشکی قانونی و شناسنامه باطل شده متوفی در صورت فوت راننده مسبب حادثه.

ح –گواهی انحصار وراثت در صورت فوت راننده مسبب حادثه.