در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

پارسال در یک حادثه ماشین من واژگون شد و تنها خودم داخل ماشین بودم دادگاه برای من حکم صادر نکرده و میگه با خود بیمه باید ب توافق برسم

بیمه هم میگه فقط ب شکستگی بازوی من دیه پرداخت میکنه و برای بقیه جراحات دیه پرداخت نمیشه

ایا راهکار قانونی وجود داره برای گرفتن دیه کامل از بیمه وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر مکلف به پرداخت کامل دیه و ارش جراحات وارده تا میزان دیه یک مرد مسلمان در ماه غیرحرام است. ضمناً طبق ماده 11 همین قانون اخذ هر گونه رضایت نامه توسط بیمه گر مبنی بر رضایت به پرداخت خسارت کمتر از مزایای مندرج در بیمه نامه ممنوع میباشد.
لذا اگر در گواهی پزشکی قانونی موارد بیشتری از شکستگی بازو قید شده بیمه گر مکلف به پرداخت همه دیات میباشد.
در غیر اینصورت حق طرح دعوی حقوقی علیه بیمه گر و تقاضای اجرای تعهدات برای شما محفوظ است.