در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام واحترام خدمت شما

من در تاریخ 1/5/96موتور سیکلت خود را بیمه کردم ودر تاریخ 20/5/96بایک قلاده سگ ولگرد تصادف کردم و50درصد خودم و50درصد شهرداری مقصر تایین شده واز شهرداری دیه خود را گرفتم ولی بیمه اسیا مدارکم راتکمیل کردم7میلیون دیگه رو پرداخت نمیکند ومیگوید شامل شما نمیشود و فقط نقص عضو پرداخت میکنم، واز تاریخ17/5/96بیمه نامه صادر شده باشد شامل میشود، ممنون میشوم اگرراهنمایم بفرمایید
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
مطابق مشاوره دریافتی از بیمه مرکز اعلام فرمودند که تاریخ لازم اجرا شدن ماده 3قانون شخص ثالث برای شرکت های بیمه گر ، بیمه نامه های صادره از تاریخ 1396/05/23می باشد و قبل از این تاریخ فقط نقص عضو و فوت شامل حال راننده مقصر خواهد شد .