در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

من از ابتدای امسال در شرکتی مشغول بکار شدم تا اخر مرداد ماه قرارداد داشتم. یعنی پنج ماه میخواهم بدانم بابت پاداش و سنوات حول و حوش چه مبلغی باید به من پرداخت شود چون به یکی از دوستان من هفتصد هزار تومان دادند با شش ماه کار به دیگری دویست هزار تومان با چهارماه

من اعتماد به این افراد ندارم میخواستم مبلغ را از شما جویا شوم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

البته حقوق پایه شمامشخص نیست ، ولی با حقوق حداقل ، مبلغ عیدی و پاداش 925/000 تومان و مبلغ سنوات 462/500 تومان ، مجموعا 1/387/500 تومان بدون محاسبه مرخصی و احیانا حقوق و مزایای معوقه .