در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

این جانب درسال 82 دربیمارستان شروع به کارکردم ودرسال 88 به دلیل تعدیل نیرو پایان کاردادن ولی اداره کارمنوبرگردوندن سرکار وبیمارستان بعدازیک ما دوبار ردم کردن بیمه بیکاری بهم تعلق نگرفت بابیمارستان هم بعلت عدم اگاهی تسویه نکردم وحق سنوات وپاداش وعیدیم نگرفتم ایا الان میتونم اقدام کنم

یااز بیمارستان شکایت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
با توجه با اینکه در قانون کار مرور زمان وجود ندارد شما می توانید باستناد ماده ۱۵۷ قانون کار در اداره کار محل کارتان بر علیه کارفرما اقامه دعوی نماید ومطالبات معوقه خودرا شامل حق سنوات خدمت از مراجع حل اختلاف درخواست نماید تا به نفع شما حکم صادرکنند با تشکر مشاور روابط کار