در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام من حدود سه سال هست در شرکت پیمانکاری در معدن مشغول بکار هستم قرارداد من تااخرخرداد۹۷بودوطبق گفته شرکت قرارداد ریالی آنها به اتمام رسیده ولی قرارداد با کارفرماها آخرتی هست والان شرکت درحال کارهاست دیروز نامه تعدیل نیرو زدن وخدودصدنفرنیرومازادروگفتن نیاز نداریم ولی شرکت با حدود دویست نفر دیگه داره فعالیت می‌کنه آیا بیمه بیکاری به من و همکارانم تعلق میگیرد شغلی که من هم در آن فعالیت داشتم هم اکنون در شرکت مشغول بکار هستند اما شرکت مدعی س بدون قرارداد داره کار میکنه
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
با در دست داشتن مدارک تعدیل نیرو ،به واحد بیمه شدگان شعبه تامین اجتماعی، و داشتن شرایط میتوانید بیمه بیکاری دریافت نمایید.