در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
من کلا 2 سال و نیم سابقه بیمه دارم.
در کار گاه آخر از دی ماه 1395 مشغول شدم و قرار دادها به صورت سه ماهه بسته میشدند. قرار داد سه ماه آخر من شهریور تمام میشه و الان شرکت میخواد ما رو تعدیل کنه.

 آیا با تعدیل ما در آخر مرداد (پایان قرار داد شهریور) به ما بیمه بیکار تعلق میگیرد؟
و اگر بخواد تا پایان شهریور کشش بده و بعد اتمام قرار داد، قرار داد جدید نبنده، آیا باز بیمه به ما تعلق میگیره؟
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر قبل از پایان قرارداد اخراج شوید باید درخواست بازگشت به کار ارائه کنید و بعد از پایان قرارداد به دلیل عدم تمدید درخواست بیمه بیکاری کنید.