در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
من در اثنای قرار داد کاری (1 ماه قبل از اتمام قرار داد) تعدیل شده ام. در کارگاه آخر نیز 8 ماه بیمه دارم و در کل 2 سال و 3 ماه سابقه بیمه دارم. برای اینکه بتوانم بیمه بیکاری دریافت کنم چه مدارکی باید ارئه دهم؟

 چگونه باید اثبات کنم که یک ماه پیش از اتمام قرارداد به صورت غیر عمد تعدیل شده ام؟ آیا نامه کارفرما برای اثبات این موضوع کفایت میکند؟

با احترام و تشکر از پاسخ شما
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

نامه عدم نیاز کارفرما پیش نیاز آن است . باید در اداره کار درخواست بازگشت به کار کنید و اگر با توجه به رای اداره کار امکان بازگشت به کار نیافتید به همراه رای اداره کار به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید .

با تشکر