در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام،

از برج 8 سال 94 در شرکتی خصوصی مشغول شدم و دریافتی من تاکنون بدون افزایش و ثابت 3 میلیون بوده با این فرمول :

حداقل حقوق + ( 3 میلیون منهای حداقل حقوق ) = 3 میلیون که بصورت دو قسمتی به حساب من واریز شده .

البته در طی این مدت قراردادهای منقطع و نا منظم با حداقل حقوق امضا شده  و بیمه هم با حداقل حقوق رد شده .

(البته اواخر پارسال و  امسال هنوز قراردادی امضا نشده)

اکنون به من گفته اند که ترک همکاری کنم.

  1. آیا حقوق 3 میلیونی هر سال باید طبق قانون افزایش پیدا می کرده ؟
  2. بیمه باید بر اساس کل حقوق رد می شده ؟
  3. سنوات باید بر اساس 45 روز پرداخت بشه ؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
1- حقوق شما باید بر اساس دریافتی سال گذشته محاسبه و افزایش سالیانه در آن لحاظ شود

2- حق بیمه باید بر اساس حقوق دریافتی واقعی ارسال شود

3- حق سنوات 30 روز به ازای هر سال قابل پرداخت می باشد

ضمن اینکه در صورت عدم امضای قرارداد جدید و ادامه همکاری ، می توانید درخواست بازگشت به کار داشته باشید.