در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در شرکتی روی یک پروژه کار میکنم ،قراردادم بصورت سه ماهه است .بعد از دو سال میخواهم استعفا بدهم . شرط استعفا دادن از کار سه ماه قبل درخواست استعفا داده باشم .

حال که سه ماه قرارداد بنده تمام شده ، درخواست استعفا دادم ، آیا بنده باید این سه ماه مدت استعفا را بدون قرارداد در شکرت بگذرانم ؟ آیا بیمه تامین اجتماعی از الان رد نمیشه چون استعفا دادم .

تکلیف این سه ماه (که به اصطلاح فرجه پیدا کردن نیروی جدید و آموزش نیروی جدید برای پروژه ) چیست ؟ من باید چه کار کنم ؟

متشکرم
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 21 قانون کار ، استعفا باید یک ماه قبل به کارفرما اعلام گردد . و در همین یک ماه فعالیت نیز باید کلیه حقوق ومزایا من جمله حق بیمه پرداخت شود .