در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

در شرکت قطعه ساز بزرگی با سمت های رئیس دفتر مدیرعامل و رئیس پشتیبانی حدود ۱۱ سال مشغول به کار هستم که از شروع تعطیلات تابستانی شرکت واحد اداری شرکت (رئیس اداری) به موبایل بنده اس ام اس ذیل را داده است:

"همکار محترم با سلام . ضمن قدردانی از زحمات شما در طی مدت همکاری با شرکت صنایع ایران و
با توجه به وضعیت کنونی تولید شرکت ناچارا با شما قطع همکاری می شود . بدیهی است در صورت بهبود شرایط تولید ، شما همکار گرامی در اولویت استخدام خواهید بود.
ضمنا جهت تسویه حساب متعاقبا با شما تماس حاصل خواهد شد .
منابع انسانی صنایع ایران."

و این در صورتی است که قرارداد بنده تا ۳۰ آبان ۹۷ می باشد.

۱- آیا با اس ام اس فوق می توان کسی را اخراج نمود؟

۲- در صورت جلوگیری از ورود  بنده بعد از تعطیلات تابستانی باید به اداره کار مراجعه کنم و اطلاع رسانی کنم؟

۳- شرکت می تواند بدون هیچ دلیلی و صرفا بدلیل وضعیت نابسامان شرکت بنده را اخراج نماید؟

۴- در صورت ورود به شرکت و ابلاغ منابع انسانی بصورت رسمی باز هم شرکت می تواند بنده را اخراج نماید؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - بر اساس ماده 25 قانون کار ، هیج یک ازطرفین حق فسخ یکجانبه قرارداد کار را نخواهند داشت.  با عنایت به تاریخ قرارداد که تا پایان آبان است اقدام کارفرما مبنی بر عدم نیاز به شما غیرقانونی بوده و کارفرما مکلف است تا پایان مدت قرارداد به تعهدات خود پایبند باشد.

لذا درصورت ممانعت کارفرما از حضورشما درمحل خدمت با در دست داشتن مدارک و مستندات خود در یکی از مراجع قانونی کار طرح شکایت نمایید.