در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده برج دو ۹۷ از فروشگاهی که در آن مشغول بودم با توافق بیرون آمدم.متاسفانه کار فرما با من تسویه حساب نمیکند.البته قرار داد هم با هم نبسته ایم.میخوام بدانم در صورت شکایت کردن آیا سنوات بنده را تا برج ۲ حساب میکنند یا تا زمانی که فرم تسویه حساب را امضا کنم؟
2 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - با عنایت به تبصره 4 از ماده 7 قانون کار، پرداخت مزایای پایان کارکارگران به ماخذ آخرین مزد صورت خواهدگرفت. فلذا حق سنوات ایام کارکرد براساس آخرین دستمزد کارگردر زمان تسویه حساب صورت خواهدگرفت.