در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
من باموتورسیکلت تصادف کردم و می خوام از بیمه واسه راننده مسبب حادثه استفاده کنم موقع تصادف افسر من رو جریمه نکرد در همین وب سایت خوندم راننده مقصر برای بار اول 2.5 درصد از طرف شرکت بیمه یا دادگاه جریمه میشه آیا من هم مشمول جریمه 2.5 درصد به عنوان راننده مسبب حادثه میشم ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

باسلام ...  جریمه ی موضوع  ماده ۱۴ قانون بیمه شخص ثالث در خصوص تخلفات حادثه ساز بوده و فقط از مقصر حادثه  درصدی بابت خسارتهای پرداختی به شخص ثالث زیانده توسط بیمه گر بازیافت میشود. که بار اول ۲/۵ درصد باردوم ۵ و بار سوم به بعد ۱۰ درصد است.

بابت استفاده از پوشش حوادث راننده مسبب هیچ جریمه ای دریافت نمیشود.