در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
من با موتورسیکلت تصادف کردم و مسبب حادثه هستم در اردیبهشت 97 موتورم رو بیمه کردم شرکت بیمه پاسارگاد هست و دچار شکستگی زانو شدم ایا به من دیه تعلق می گیرد؟؟  در کروکی ذکر شده دور زدم (دور زدن در محل ممنوع) و مقصر هستم ایا بایستی جریمه بدم و میزان جریمه چقدر است
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و آرزوی سلامتی و بهبودی برای شما

با عنایت به ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث شما میتوانید درصورت داشتن گواهینامه ی متناسب و بیمه نامه معتبر در زمان حادثه براحتی با مراجعه به شرکت بیمه گر و ارائه مدارک مربوطه شامل : گواهینامه متناسب- بیمه نامه ثالث- پرونده بیمارستانی - نظریه نهایی پزشکی قانونی - کروکی و گزارشات مقام انتظامی نسبت به دریافت دیه خود حداکثر تا 15 روز پس از تکمیل پرونده اقدام کنید.

به جز جریمه راهنمایی و رانندگی بعلت عدم رعایت قوانین هیچ جریمه ای هم ندارد.