در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام

من در شرکتی مشغول به کار هستم که برای اینکه افراد خود استعفا دهند به انها کارهای اماری واگذار میشود

و امار به گونه ای هست که هیچ شخصی به ان نمیرسد و باعث میشود شخص حتی حقوق وزارت کار را نیز دریافت نکند

ولی مجبور میکنند تا رسیدی مساوی حقوق وزارت کار امضا کنند و شرکت به هیچ عنوان افراد را اخراج نمیکند و وادار به استعفا میکند

دلیل اینکار چیست و آیا راهی دارد که افراد بیمه بیکاری بگیرند ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما میتوانید به اداره کار مراجعه و از کارفرمای خود به علت واگذاری کاری بدون توافق اولیه درج شده در قرارداد شکایت نمایید بعد از طرح موضوع در هیات های تشخیص اداره کار با حضور شما و کارفرما رای صادر میگردد در صورتی که کارفرما حاضر به ادامه همکاری با شما نباشد باید عدم نیاز شما را به اداره کار اعلام نماید بهتر است درخواست استعفا ننماید چون در این صورت بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگرد.

لازم بذکر است بیمه بیکاری توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت میگردد و ربطی به کارفرما ندارد.