در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من ازکار اخراج شدم به علت تعدیل نیرو ، برای بیمه بیکاری اقدام کردم  ،حالا سرپرست کارگاه ازمن خواسته که یه تعهدنامه محضری ببرم راجع اینکه از شرکت طلبی ندارم،حال سوالم اینجاست اگه من تعهدنامه محضری دراین مورد بنویسم ایا به منزله ی تسویه حساب با شرکت است؟؟؟و ایا موجب ابطال حق من در گرفتن بیمه بیکاری میشود؟؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگردرپایان قراردادکارباشدوکارفرمانسبت به استعلام اداره کارعدم نیازواتمام قرارداد را اعلام نمایدموضوع تسویه حساب ارتباط چندانی نخواهد داشت ،اما اگردراثنای قرارداد یابدون قراردادباشیدتسویه حساب به منزله میل واراده محسوب گردیده وبیمه بیکاری به مشکل مواجه می گردد.