در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام،لطفا راهنمایی بفرمایید.

 من میخوام از کارفرما خودم بابت حق. حقوق و ..شکایت کنم و اگر وکیل بگیرم آیامبلغ وکیل را اول باید پرداخت کنم یا بعد از

اتمام کار و آیا درصد مشخصی داره؟

تشکر فراوان از شما که همیشه محبت میکنید و پاسخ میفرمایید موفق باشید.
2 پاسخ
توسط (860 امتیاز)

میزان حق الوکاله براساس توافق بین طرفین مشخص میگردد

مثلا بعضی از وکلا ونمایندگان تمام هزینه حق الوکاله را بعد از اتمام کار دریافت مینمایند.

حدود میانگین هزینه براساس عرف جامعه حدود 10 درصد میزان حکم صادره درپرونده های کارگری میباشد

بیشتر بخوانید: هزینه شکایت از کارفرما