در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)

با سلام

 چند سال از سابقه من جزء مشاغل سخت و زیان آور توسط کمیته بدوی استانی تایید شده است و اکنون که سابقه من برای بازنشستگی پر شده است کارفرما از پرداخت حق بیمه 4% سخت وزیان آور اجتناب می کند و می گوید اگر می خواهید باز نشسته شوید کل این مبلغ را بدون هیچ مدرکی به ما بدهید تا ما پرداخت کنیم وتامین اجتماعی نیز هیچ کاری در این مورد انجام نمی دهید

 لطفا راهنمایی بفرمایید به کجا شکایت کنم  ایا جایی وجود دارد که احقاق حق بکنند من اگر پرداخت کنم و مدارک پرداخت را به دادگاه ارایه دهم این پول از کارفرما قابل وصول است؟

قبلا از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

تنها راه حل پرداخت از طریق باجه های داخل بانک می باشد، که شماره ملی و نام و نام خانوادگی شخص پرداخت کننده روی آن درج گردیده باشد و متعاقباً از طریق اقامه دعوی از طریق ادارات کار علیه کارفرما، حق بیمه پرداختی را پس گرفت.

اگر چه برابر مفاد ماده 36 قانون تامین اجتماعی:

در صورتی‌ که‌ کارفرما از کسرحق‌ بیمه‌ سهم‌ بیمه‌ شده‌ خودداری‌ کند شخصاً مسئول‌ پرداخت‌ آن‌ خواهد بود تأخیر کارفرما در پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ یا عدم‌ پرداخت‌ آن‌ رافع‌ مسئولیت‌ و تعهدات‌ سازمان‌ در مقابل‌ بیمه‌ شده‌ نخواهد بود.