در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

سوالم یکم طولانیه ولی خاهشا جواب دهید پدر بنده 22 سال در شرکتی کار کرد و شرکت بعد از پایان قراردادش در تاریخ 99/2/31 شرکت دیگه اونو نخاست

قبلش ک فروردین ماه کلا همه جا بسته بود  ولی برج 2 ب پدرم گفتند فعلا سر کار نیاید خبرتون میکنیم  و خبر ندادند تا قراردادش تموم شد و گفتند نیا بیمه بیکاری ثبت نام کردیم  ولی از ما برگه عدم نیاز خاستند .

از شرکت به زور یچی گرفتیم ولی شرکت بجا اینکه بزنه قرار داد تموم شد زده از اول فروردین ماه بیمه بیکاری کرونا  استفاده کرده پدرم اداره کار حالا میگه شما اخراج شدید و برگه اخراج بیار .فعلا از شرکت شکایت کردیم ولی دادگاه  افتاده برج 8 الان ما نزدیک 4 ماهه حقوق نداریم کی جواب گوعه . چیکار باید بکنیم ؟

یه راهی جلوی پای ما بذارید بهتر نیس یه ثبت بیمه بیکاری دیگه بزنم ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه درخواست مقرری بیمه بیکاری شما در مهلت قانونی تنظیم و ارائه شده باشد، پس از تشکیل جلسه کمیته بدوی و یا حل اختلاف، رای صادره به منزله برگه اخراج تلقی و در صورت استحقاق مقرری بیمه بیکاری ، از تاریخ اخراج محق به دریافت مقرری بیمه بیکاری هستید.