در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
در شرکتی به صورت قراردادی مشغول کار شدم و شب ها هم نگهبان یکی از املاک نیمه کار شرکت بوده ام، بعد از 2 سال در قرارداد بنده قید شد که در ازای دریافت جای خواب ایشان مسولیت حفظ اموال و ساختمان را دارد و بعد از دو سال دیگر با این قرارداد کارفرما بابت نگهبانی ساختمان هیچ پولی پرداخت نکرده است.

آیا با توجه به امضای قرارداد توسط اینجانب مبنی بر ارائه جای خواب به جای نگهبانی میتوانم از کارفرما شکایت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

بله با توجه به اینکه رابطه کارگری وکارفرمایی شما محرززمی باشد می توانید برعلیه کارفرما در مراجع حل اختلاف قانون کار اقامه دعوی نماید نظر هیات حل اختلاف قطعی ولازم الاجراست